Inte bloggat på superlänge!!

Ush så seg måndag....hade håla från 11.00 fram till nu kl 15.30....Ush så segt!!!!! Hatar det, tur att man snart är klar från skolan!

Jaa det händet inte så mycket i mitt liv just nu..pluggar pluggar & jobba lite.. & umgås med min älskling Oscar <3 som är hemma från Kreta idag igen :) Han e så brun & fin :)

Jaa..jag har köpt ny cykel förresten :) det behövdes..

 Puss <3

Onsdag...

Nu är det onsdag...så jävla seg dag i skolan, får inte gjort något kunde lika väl varit hemma typ :P

Idag ska jag hem till stugan, har ju inte varit där på några dagar- har ju bott hos familjen Andersson :) det har varit trevligt :) Tack för allt <3

Ikväll ska jag umgås med Hanna & Becka... Goa tjejer :)

Imorgon kommer Oscar-ÄNTLIGEN!!!

puss på er :)

Söndag :(

Blä nu är det söndag-hatar söndagar!!!!! Och idag har jag pysslat med tråkigt skolarbete.. I helgen har jag varit i Torup en sväng :) trevligt!

JAG SAKNAR OSCAR <3

har skittråkigt..tur att Becka kommer sen :)

 puss :)

Hej igen :)

Hej!
Hops, inte bloggat sedan i torsdags (idag är det ju söndag :O ) .. Har inte hunnit typ :P
Fredag apu 12-20..lång dag men det var väl okej. Sedan sov jag & Oscar hos hans föäldrar & vi åt pizza med :)

Lördag apu 8-20 MIN SISTA DAG PÅ APUN Vi var på utflykt annars var det som vanligt på apu:n.. Som alltid kommer det någon tår..men lite tårar för en gångs skull :) jag kommer nog saknar tokarna lite <3 hehe...men ändå skönt att det är slut, alla skit-tider är över. Jag hoppas jag får jobb med utvecklingsstörda eller liknande men vill nog inte jobba på ett "kortis" ..

Idag är det söndag, vi är fortfarande hos Oscars föräldrar..men om ett par timmar drar vi hem till oss <3 det blir nog mysdag, kanske picknick på stranden :)

ÄLSKAR DIG,OSCAR <3

Puss

RSS 2.0